Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (2.94 secunde)
Expozitie gastronomica cu vanzare de produse din branza si pastrama, spectacol folcloric si expozitie de animale. Toate acestea le veti putea vedea la Festivalul Branzei si Pastramei, Ravasitul Oilor, care se va tine in acest week-end la Bran.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. Evenimentul se va desfasura in perioada 21-24 septembrie, la Romaero Baneasa, Bucuresti in cadrul unui pavilion de 3000 de m2, accesibil si avantajos atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Primaria municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi invita calarasenii la "Sarbatoarea Dunarii", duminica,17 august, in Parcul Central, Parcul Dumbrava si pe bratul Borcea.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme:
Cea mai mare expozitie IT&C din Europa si-a deschis de astazi portile timp de 7 zile.
Zilele acestea se desfasoara in Taipei, Taiwan, cea mai mare expozitie IT din lume, Computex. In patria IT-ului, expozantii vor sa isi expuna cele mai noi produse, iar unele dintre ele au la baza controversatul nucleu grafic AMD R600.
Duminica, 1 mai 2011, Google celebreaza 160 de ani de la deschiderea primei expozitii universale, din Anglia,printr-un logo special, interactiv, care prezinta cateva scene de epoca. Logo-ul este extrem de interesant: ... Anglia organizeaza in 1851 prima expozitie universala.
In perioada 22 aprilie - 6 mai 2013 va avea loc expozitia de pictura intitulata "Puterea cuvantului" la Biblioteca Mitropolitana , Bucuresti . ... Reli Daniela Voicu Rodica Voicu Victorita Dutu Cristina Oprea Liviu Cioaba Lidia Ardeleanu Vernisajul va fi joi, 25 aprilie, de la ora 17:00 la 19:00.
Cunoscuta realizatoare de televiziune CARMEN FULGER va lansa un CD de poezie religioasa, in lectura proprie. ... Va asteptam luni, 29 aprilie, de la ora 16:00 la 18:00 la Adresa:
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta". Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Fundatia Pretuieste Clipa, in miros de ceai de iarna si turta dulce, alaturi de voluntarii iscusiti au migalit lucrusoare frumoase pentru voi toti.
Interviu realizat de Octavian Curpas (Phoenix, Arizona) (Continuare) - Am remarcat ca in poemele tale se observa pregnant o anumita inclinatie spre plasticitate, spre elementul pictural. Pictezi in gand, atunci cand scrii sau scrii in timp ce lucrezi la un tablou?
Hanul Gabroveni este aproape gata Lucrarile de restaurare si extindere a Hanului Gabroveni din Centrul Istoric vor fi gata in urmatoarele luni, a anuntat primarul general, Sorin Oprescu.
Centrul de Cultura Arhitecturala din strada Jean Louis Calderon nr. 48 va gazdui, intre 18 si 31 martie 2015, cea de-a saptea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu, ale carei lucrari au fost expuse de-a lungul timpului si in paisprezece expozitii de grup.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa explorati o noua expozitie temporara inedita cu exponate vii, dar si cu piese de o valoare inestimabila din colecțiile muzeului, in perioada 1 Februarie - 18 Iunie 2017.
Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii, intre primele proiectele aprobate pentru Centenar Festivalul Cerbul de Aur, expozitii si colocvii se numara intre primele 43 de proiecte aprobate vineri de Comitetul Interministerial pentru Centenar.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
google-analytics.com